Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Термометърът достигна 21 градуса в Пловдив
23 Декември 2014
На пролетно време при ден преди Бърни вечер са се радвали се радваха днес много градове
Най-топло към 14 часа днес е било в Пловдив. В града под тепетата са измерени цели 21 градуса към ранния следобед, съобщиха от НИМХ.

На пролетно време при ден преди Бърни вечер са се радвали се радваха днес много градове. Слънчевите 20 градуса са топлели към 14 часа хората в Пазарджик, Стара Загора и Ловеч. Съвсем близко до тях на 19-градусови температури са се радвали в последния работен ден преди празниците и хората в Хасково, Монтана и Враца.

За софиянци и гостите на столицата днес към ранния следобед времето също бе галещо топло. Към 14 часа тук са измерени топлите 12 градуса. Със сигурност обаче те са се повишили още през деня. В най-южния и традиционно най-топлия град у нас засега са измерени едва 11 градуса. Засега към 14 часа най – ниската температура е измерена в Кюстендил – който е бил и най-студеният град у нас към този час, с далеч не толкова студените обаче 9 градуса.

Студът с температури под нулата може към ранния следобед да се усети само по планините – на връх Мусала и Ботев. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.