Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
В Пловдив шофьор удари такси, рани 2 жени и избяга
18 Септември 2014
Виновникът изоставил колата си и напуснал местопроизшествието. Полицията го издирва

Две пътнички в таксиметров автомобил пострадаха при катастрофа днес в Пловдив. Около 7 часа служители от сектор “Пътна полиция” били изпратени на сигнал за произшествието, настъпило в подлеза на ул. “Гладстон”, съобават от полицията в Пловдив.

Според първоначалната информация лек автомобил “Фолксваген Поло” със софийска регистрация, който се движил към бул. “Княгиня Мария Луиза”, преминал през ограничителните колчета и навлязъл в лентата за насрещно движение. Там колата се сблъскала с таксиметров автомобил “Рено”, завъртяла се и се ударила в ограда.

В болница за преглед са били транспортирани две пловдивчанки на 36 години и на 56-годиини, които пътували в таксито. По-възрастната жена е хоспитализирана, а по-младата е изписана за домашно лечение. Таксито е управлявано от 43-годишен мъж от Пловдив. Той е тестван за алкохол, резултатът е отрицателен.

Издирва са водачът на “Фолксваген”-а, който е изоставил колата и напуснал местопроизшествието. Работата по случая продължава.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.