Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
7 партии и коалиции се включват в публичния диспут по проблемите с интеграция на етносите по БНТ 2 на 9-ти септември
8 Септември 2014
Лидерска битка или конструктивен дебат - 6 водачи на листи за Пловдив и Пловдив - област със своя позиция по темата.
Диспут на тема „Държавата и общините при решаване на проблемите, свързани с интеграцията на етносите” ще излъчи на живо БНТ 2 във вторник, 9-ти септември, от 17:00 часа. 

Участие в дебата са потвърдили 7 партии и коалиции – ПП НДСВ, ПП Глас Народен, КП Реформаторски блок, КП Левицата и Зелена партия, КП  ББЦ,  КП Десните, КП Патриотичен Фронт – НФСБ и ВМРО. 

Освен позициите на отделните партии и коалиции по трудната за дебатиране тема, зрителите на БНТ 2 ще могат да видят лице в лице и повечето от водачите на листи в града и региона.

В защита на своите тези, един срещу друг ще застанат трима от водачите на листи в Пловдив – област – г-жа Мария Джатова – зам. председател на НДСВ, Ивайло Иванов – Глас Народен и Костадин Шаков от Десните.

Също трима са и водачите на листи, за Пловдив – град. Д-р Димитър Шишков от Реформаторски блок, Павел Чемишанов – Левица и Зелените и бившият кмет на Пловдив и водач на листа за Патриотичен Фронт – НФСБ и ВМРО – г-н Славчо Атанасов.

Единствената коалиция, която няма да бъде представена от свой водач в листите е ББЦ.  От нейно име в диспута ще участва г-н Дяко Дяков – втори в град и 22-ри в областта.

Как ще протече диспута, като лидерска битка за Пловдив или конструктивен дебат в полза на обществото, ще разберем утре по БНТ 2.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.