Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Няма сигнали Малкият Маргин да се укрива в Пловдив
7 Януари 2010
При полицейска акция са задържани обявени за национално издирване лица
Директорът на ОДП Пловдив Тодор Чонов
Директорът на ОДП Пловдив Тодор Чонов

Няма сигнали Николай Маринов - Малкият Маргин да се е укривал в Пловдив, съобщи тази сутрин директорът на Областната дирекция на полицията комисар Тодор Чонов.

 Ако бъде засечен в града той ще бъде задържан в ареста, но не се е появявал там или в областта, поясни  Чонов. Той съобщи още, че обявени за национално издирване лица са арестувани, но отказа да съобщи техния брой, нито причините да бъдат търсени.

Вчера  Красимир Маринов - Големият Маргин беше обвинен за подбудител на убийството на радиоводещия Боби Цанков в съучастие с брат си.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

teo
07 Jan, 2010 | 15:13

БОЙКО, СЛЕДВАЩАТА АКЦИЯ КОЯТО ТРЯБВА ДА ПРОВЕДЕТЕ С ЦЕЦО Е СРЕЩУ СУПЕР НАГЛИТЕ МАГИСТРАТИ И ДА СМЕНИШ ТАЗИ НЕКАДЪРНИЧКА ИЛИ СТРАХЛИВКА МАРГАРИТА ПОПОВА! ЯСНО СТАНА, ЧЕ ТЯ ИЛИ НЕ ИСКА, ИЛИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С КОРУМПИРАНИТЕ МАГИСТРАТИ- КОРУМПИРАНИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ! КАКВА Е ПОЛЗАТА, ЧЕ ГИ ЛОВИТЕ И ГИ ПРЕДАВАТЕ НА ТЕЗИ ЧЕРВЕНОТУРСКИ МАГИСТРАТИ, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ГИ СЪДЯТ??? КОЛКО ГОДИНИ МОТАЯТ ДЕЛА КАТО МАРГИНИТЕ, КОИТО ВСЕ СА БОЛНИ, А СЕГА НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ОТКРИЕТЕ, ДЕЛОТО СРЕЩУ ВАЛЬО ТОПЛОТО , ОЧИТЕ И ОЩЕ КУП КЛЮЧОВИ ДЕЛА???


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.