Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тодор Христев напусна групата на Атака в ОбС
3 Декември 2009
И съветничката Елена Райчева излезе, това поставя мнозинството под въпрос
Тодор Христев
Тодор Христев

В първата сесия на ОбС в ремонтираната сграда на бившия Младежки дом -Спектър, групата на „Атака" в Пловдивския общински съвет се разпадна. Това стана тази сутрин, след като председателят й Тодор Христев и съветничката Елена Райчева я напуснаха. Като основна причина за напускането си Христев посочи оказвания натиск от страна на Волен Сидеров и Павел Шопов да се махнат от коалицията с ВМРО и БСП и да подкрепят ГЕРБ.

Припомняме, че в предаването „Коритаров онлайн" самият Христев разкри, че превратът в местния парламент преди година и предателството спрямо ГЕРБ е станал именно по заповед на самия Сидеров. 

За съществуването на групата на „Атака" бяха нужни петима души. След напускането на Христев и Райчева на практика групата на „Атака" в Общинския съвет се разпада. Мотивите.

Спряганият за нов лидер на „Атака" Димитър Керин нямаше коментар за разпада на групата.

С разпадането на групата, партия „Атака" губи и заместник-председателското си място в местния парламент. Под въпрос остава и мнозинството в Общинския съвет.

Пловдивска телевизия "Тракия"


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.