Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Петков: Гоним 70 руски дипломати!
28 Юни 2022
Нашите служби са ги идентифицирали като хора, които са свързани в голяма степен с техните служби и са работили срещу интересите на България
България отзовава 70 руски дипломати и дипломатически служители.  Новината беше оповестена от премиера в оставка Кирил Петков, който уточни, че това е станало благодарение на службите.

"Отзоваваме 70 руски дипломати. Всеки, който работи за чужди интереси, ще бъде призован да се върне обратно в страната, откъдето е дошъл", заяви Петков, който дойде в парламента за разговори с парламентарната група на "Продължаваме промяната".

Петков поздрави службите за добрата работа за установяването на дейността на тези дипломати:

"Които нашите служби са идентифицирали като хора, които са свързани в голяма степен с техните служби и са работили срещу интересите на нашата Родина".

"Когато чужди правителства се опитват да се месят във вътрешните работи на България, ние ясно ще противодействаме", каза още той.

Петков отказа да даде повече информация около дейността на руските дипломати, но уточни, че това са единствено служители на посолството и не са работили в други институции.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.