Факти, Анализи, Коментари
   31 Януари 2023
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кандидат-премиерът обяви приоритетите си
30 Юли 2021
Имаме 5 "първи" приоритета, които са важни още от предизборната програма, коментира Пламен Николов
След церемонията по връчване на мандат за съставяне на правителство номинираният от ИТН Пламен Николов каза пред журналисти, че бъдещия кабинет ще има 5 приоритета:

„Имаме 5 "първи" приоритета, които са важни още от предизборната програма. Първият - плана за възстановяване и устойчивост. Вторият- предстояща Covid криза имаме, с която трябва да се справим. След това, пенсиите - искаме да преизчислим всичко, както трябва да се направи. Имаме ангажимент към нашите избиратели по отношение на изборната система. Мажоритарният вот остава на дневен ред. Трябва да направим всичко необходимо така, както сме го замислили, след абсолютно правилен технически процес, да го осъществим. Особено важна за всички нас е съдебната реформа“.

Николов не се ангажира със срок, в който ще представи номинациите за министри, предаде БНР. 

Председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов заяви:

„Парламентът е пълен с противоречия в момента, но отговорността и моралът изискват да се направи така, че суверенът да остане доволен. Осъзнавайки цялата си отговорност, бяхме горе, при президента, където нашият кандидат за премиер господин Николов взе мандата. Той е доктор по философия на правото икономиката. Между другото владее три езика, просто го вмятам като закачка, и в парламента ще бъде нашият кандидат-пример с правителство, което ще представим там“.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.