Факти, Анализи, Коментари
   31 Януари 2023
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Черен ден на пътя - 7 жертви за 24 часа
26 Юли 2021
Четири тежки инцидента доведоха до тъжната статистика за деня
При четири тежки катастрофи за последните 24 часа загинаха общо седем души, сред които три деца. Двама възрастни и едно дете са жертвите на катастрофа в Пловдивско. Инцидентът е станал в неделя около 22.00 ч. на пътя между Пясъчево и Гълъбово, предаде БНР.

Петгодишно дете загина, след като беше блъснато от автомобил в пловдивското село Ръжево Конаре. Кметът на селото Димитър Гинов каза, че детето е било оставено без надзор. То е изскочило зад спрял автобус и тогава е било ударено от автомобила, управляван от 69-годишна жена. 

Тежка катастрофа стана между шуменските села Градище и Черенча. Двама души са загинали, а други двама са ранени. По първоначална информация челно са се ударили ТИР и лек автомобил, а след това в тях се е блъснала трета кола.

При друг инцидент е загинал 37-годишен мъж от Мадан. Автомобилът му се е преобърнал в канавката на пътя между селата Давидково и Лъки. В колата е имало още двама души, единият от които също е ранен, но без опасост за живота. Водачът и пътниците не са използвали предпазни колани, предаде БНР.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2023 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.