Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко Борисов на разпит в МВР
15 Юли 2021
Той прекара там близо един час заедно със своя адвокат Менко Менков и си тръгна, без да бъде задържан, каквито опасения изрази преди два дни
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе от разпита в Главна дирекция "Национална полиция", на който беше призован в 10 часа днес. Той прекара там близо един час заедно със своя адвокат Менко Менков и си тръгна, без да бъде задържан, каквито опасения изрази преди два дни, съобщава КРОСС.

"Изключително професионално отношение на колегите. За съжаление, и по трите сигнала, за които давах сведения, всички са за, че някой нещо чул. Че някой, когато правил крос, нещо говорил. Това са сигнали от 2009 до 2011 година. Сигналите са за заплаха, че някой ще го ям", каза бившият премиер пред журналисти.

Както вече стана ясно от думите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков Борисов отправял смъртни заплахи към бизнесмен, че "семейството му няма да разбере дали не яде неговото месо". Целта била да се прикрият злоупотреби на министър от тогавашното му правителство. От разпита на бившия земеделски министър Мирослав Найденов стана ясно, че това е той.

"В желанието си нещо да ме унижава вчера, ЦИК ме остави депутат, но после се сетиха, че така не могат да ме викат на разпит (заради имунитета) и посред нощ си смениха решението си за депутатското ми място", коментира още Бойко Борисов след вчерашните бурни спорове в избирателната комисия дали да бъде уважено искането му да не бъде народен представител. Той се отказа от него и след изборите на 4 април.

Експремиерът обаче не можа да каже нищо друго пред медиите заради безспирните възгласи на неговите симпатизанти, които още при влизането му протестираха в негова защита, организирани от Станислав Недков-Стъки. Те не спираха да викат: "Бойко, Бойко!" и "Рашков - оставка!" и след няколко неуспешни опити да говори, Борисов си тръгна под аплодисменти и възгласи: "Мачкай, началник, не ги оставяй!" "Успех, г-н Борисов!". Самият той успя само да отвърне на въпрос, че никой не ги е организирал, въпреки че такова събитие има дори във Фейсбук.

В блъсканицата мъж се спъна в едно от загражденията и падна на земята, а лидерът на ГЕРБ му подаде ръка и го вдигна. След това той се качи в колата си, която сам шофира, и потегли заедно с адвоката си, който не направи изявление.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.