Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
БСП: Няма да подкрепим предложеното правителство от Слави Трифонов
13 Юли 2021
Ако президентът Румен Радев връчи трети мандат на БСП, те ще се опитат да направят правителство
Няма да подкрепим предложеното правителство и мерки от Слави Трифонов, заяви на брифинг от „Позитано“ 20 лидерът на социалистите Корнелия Нинова, предаде БНР.

Ако президентът Румен Радев връчи трети мандат на БСП, те ще се опитат да направят правителство, а заседание на Националния съвет на БСП на 25 юли ще определи спешните мерки, които трябва да бъдат взети.

Нинова определи предложеният кабинет на Слави Трифонов като „поредния инженерингов проект“: Не сме се борили толкова години, за да заменим един авторитарен модел с друг.

В предложените мерки няма и дума за социална политика. Вместо да се продължи доброто, направено от служебния кабинет, единствената държавна банка – Българската банка за развитие да се преструктурира, така че да помогне на малкия и среден бизнес, който има изключителна нужда в кризата от държавна подкрепа, банката се предлага за приватизация“, коментира лидерът на социалистите.

Нинова още веднъж подчерта, че БСП няма да подкрепи правителство с мандат на ГЕРБ.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.