Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ИТН прие и върна мандата
28 Април 2021
Антоанета Стефанова върна веднага мандата с обяснението, че ИТН спазва обещанието си да не влиза в коалиции с партии от статуквото
Президентът Румен Радев връчи мандат за съставяне на правителство на кандидата за министър-председател, посочен от втората по численост парламентарна група в 45-ото Народно събрание „Има такъв народ”, Антоанета Стефанова, предаде БНР. Тя върна веднага мандата с обяснението, че ИТН спазва обещанието си да не влиза в коалиции с партии от статуквото: "За нас не е нормално създаването на безпринципна коалиция. Затова, г-н президент, ние от "Има такъв народ" връщаме мандата за съставяне на правителство".

След края на срещата с президента председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов обясни: „От тук нататък е много близко до здравия разум, че този парламент най-вероятно няма да изкара повече от един месец, което означава, че в този месец трябва да се направи най-необходимото, а това е да има  долу-горе нормален изборен закон за следващия парламент, за предсрочни избори“.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.