Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Откриха нарушения при снабдяването с ток на 5 обекта в близост до фаталния инцидент
16 Февруари 2021
До проверката се стигна след фаталния инцидент в неделя, когато оголен кабел уби 16-годишно момче на тротоара
Пет преместваеми обекта на бул. "Академик Иван Гешов" в района на болница "Свети Иван Рилски" са проверени от екип на Столичната община, съобщава КРОСС. До проверката се стигна след фаталния инцидент в неделя, когато оголен кабел уби 16-годишно момче на тротоара.

Два от обектите са на терена на болница "Свети Иван Рилски" и три на тротоара пред нея. За павилионите в двора на болницата са сключени договори от ръководството на лечебното заведение през 2016 година. Документи за поставянето и въвеждането им в експлоатация не са установени. За начина на захранване на двата обекта с електричество липсват проекти и разрешения, като те са изцяло незаконни.

Трите обекта на тротоара са поставени след процедури, проведени от район "Триадица". И при трите са открити нарушения в разрешенията за поставяне, издадени от района в несъответствие с одобрените схеми. Oт районната администрация не са одобрени проекти за електрозахранване на обектите, съобщават от Столичната община.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.