Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Стрелецът ранил жена на хоро на Нова година не помнел нищо
8 Януари 2021
Стрелецът, който рани жена на хоро в Ловеч, е стрелял от терасата си. Той обаче не помни какво е направил
Стрелецът, който рани жена на хоро в Ловеч, е стрелял от терасата си. Той обаче не помни какво е направил. Това стана ясно от думите на окръжния прокурор Валентин Вълков. Вероятно е действал под влиянието на алкохол или упойващи вещества, съобщава КРОСС.

Извършителят е на 46 години, живее с майка си.

Късно снощи след задържането си е направил пълни самопризнания за деяниeто си, към момента повдигнатото му обвинение е за хулиганство. Очаква се обаче то да бъде променено в по-тежко, след като излязат експертизите по случая.

Окръжният прокурор каза още, че мъжът е бил осъден за престъпление по транспорта, но е реабилитиран, тъй като давността е изтекла.

Пушката, с който е стрелял, е незаконно притежавана и преправена. Припомняме, че инцидентът стана в новогодишната нощ, когато изстрел от малокалибрено оръжие покоси жена на хорото в един от кварталите на града. Една от версиите беше, че стрелецът е искал да улучи тонколоната, от която се е чувала музиката.

Простреляната жена все още е в болница, няма опасност за живота й.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.