Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Арман Бабикян: Квотата на ДПС е сменена с представители на същата квота
23 Юли 2020
Пеевски и Борисов не са коалиция, това е съдружие и промяна при тях не може да има, е позицията на един от Отровното трио
Промените в правителството са подигравка, коментира пред Радио Пловдив Арман Бабикян от т. нар. "Отровно трио", което е организатор на протестите. Според него никой от протестиращите не е толкова наивен, че да приеме тези "бушонни промени" като промяна в политиката.

"Борисов продължава да е премиер, а тези семки и бонбонки са за маймуните, а не за гражданите. Никой не вярва в друго, освен, че днешната власт се крепи на Борисов и Пеевски", каза Бабикян.

Той беше категоричен, че квотата на ДПС е сменена с представители на същата квота. "Пеевски и Борисов не са коалиция, това е съдружие и промяна при тях не може да има", е позицията на Отровното трио. Бабикян попита и каква промяна е преместването на Кирил Ананиев от Здравното във Финансовото министерство.

Според Арман Бабикян не бива да се вярва и на заявката на Борисов, че ще се оттегли след края на мандата и ще се съсредоточи само върху партията. Той припомни казаното от Борисов по времето на премиера Пламен Орешарски, че на негово място при такива протести би си подал оставката.

Протестите ще продължат с още по- голяма сила, защото хората видяха, че се подиграват с тях, заяви Бабикян и добави, че управляващите не проявяват никаква чуваемост към протестиращите.

"Колкото повече излязат, толкова по- бързо ще приключи този фарс. Протестът не е зациклил, зациклила само властта", обобщи ПР-специалистът.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.