Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Партийни совалки вървят преди ремонта на кабинета
22 Юли 2020
На Коалиционния съвет тримата лидери са се разбрали да обсъдят с парламентарните си групи и с партийните си ръководства предложенията за кадрови промени в правителството
Партийни совалки вървят преди ремонта на кабинета. Управляващата коалиция обсъжда кадровите промени, като разговорите ще продължат и в четвъртък, става ясно от прессъобщение от Министерски съвет.

Министър-председателят Бойко Борисов обсъди въпроса за кадрови промени в правителството по време на днешния Коалиционен съвет с участието на вицепремиера и председател на ВМРО Красимир Каракачанов и с председателя на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов, пише в пресъобщението.

На Коалиционния съвет тримата лидери са се разбрали да обсъдят с парламентарните си групи и с партийните си ръководства предложенията за кадрови промени в правителството. Утре коалицията ще се събере отново, за да разгледа резултата от проведените разговори.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.