Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ново огнище на коронавирус в град Септември
28 Юни 2020
12 работници от вагоноремонтния завод са с положителни проби. Заразените работници са от Септември, Белово, Ветрен, Ветрен дол, Црънча, Мененкьово, Варвара и Ковачево
Ново огнище на Covid-19 е регистрирано в Пазарджишка област. 12 работници от вагоноремонтния завод в град Септември са с положителни проби на коронавирус, съобщава БНР.

Заразените работници са от Септември, Белово, Ветрен, Ветрен дол, Црънча, Мененкьово, Варвара и Ковачево. Издирват се контактните по семейна и по служебна линия, каза директорът на РЗИ - Пазарджик д-р Фани Петрова.

Всички положителни проби са от един от цеховете в завода. Правим масово тестване по наша инициатива, за да видим къде се намираме. Предриемаме дезинфекция за 48 часа. Те са отделни халета, отделни цехове обособени. Хората работят на отделни места. Няма причина да затваряме завода за момента, заяви роизводственият директор Зорка Мацанова.

Общо заразените в областта за последното денонощие са 17 души.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.