Факти, Анализи, Коментари
   8 Май 2021
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Блокираха ромската махала в Перущица
18 Юни 2020
На всичките 4 входно-изходни артерии има контролно-пропускателни пунктове. Полицейските патрули не допускат никой да влиза или излиза от махалата
Блокираха ромския квартал „Запад" в Перущица. На всичките 4 входно-изходни артерии има контролно-пропускателни пунктове. Полицейските патрули не допускат никой да влиза или излиза от махалата, в която живеят около 500 души. А полицейски бус разпръсква хората, събрали се на улицата.

Поводът за затварянето на квартала са 5 доказани случаи на коронавирус. В квартала има и огромно напрежение, тъй като хората не са допуснати да идат на работа.

Жители на махалата споделиха, че знаят кои са заразените. Един от тях е бил настанен в болница. Според властите доказаните заразени са били контактни с много хора. Но никой от тях не се е прибирал от чужбина.

Първият регистриран случай е на 54-годишен пастор. Той е посетил личния си лекар преди дни, постравена му е диагноза пневмония и е изпратен за домашно лечение. Състоянието му се влошава и е транспортиран в Инфекциозното отделение на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. Пасторът заразява още 4 души, които са с доказан коронавирус. Те обаче са били контактни с много хора.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2021 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.