Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Хазяин и наемател се клаха до смърт
15 Юни 2020
36-годишният Николайи 44-годишния Жельо са открити мъртви тази сутрин в квартал "Изток" в Казанлък
Двойно убийството е извършено в блок № 15 на кв. "Изток" в Казанлък тази нощ. Престъплението е станало в гарсониера на втория етаж, съобщава КРОСС. 36-годишният Николай живеел под наем в апартамента на 44-годишния Жельо в блок №15 в местния квартал "Изток", където и двамата са открити мъртви тази сутрин.

На масата в стаята, където е станало престъплението, е имало бутилки, показващи, че е било консумирано голямо количество алкохол Там се е намирало и куче от порода "дого аржентино". Трупът на 44-годишният мъж е обезобразен, като полицаите допускат, че това е извършено от кучето, което е собственост на наемателя на жилището.

Към момента е ясно, че хазяинът вчера отишъл на гости на своя наемател и двамата започнали да пият. В 21:30 часа поръчали на таксиметров шофьор да им докара алкохол до жилището - услуга, която се предлага в града. Продължили да пият и към полунощ опитали отново да поръчат алкохол на същия таксиджия, но той не вдигнал.

Живеещи в блока са подали сигнал до МВР около 2 часа тази сутрин поради идващ силен шум от жилището. Униформените е трябвало да разбият вратата на апартамента, тъй като бил заключен. На масата в стаята, в която са открити двата трупа освен алкохол е намерен и телефон, от който бил направен опит да се свърже с тел. 112. Вероятно някой от двамата починали със сетни сили е набрал номера, но не е осъществен контакт.

Разследващи предполагат, че починалите са си нанесли смъртоносни рани един на друг. Към момента се смята, че няма друг замесен. Не е ясна и причината за кървавата драма.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.