Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко Борисов: Въпреки нарастването на заболелите сме на границата на разумния риск
11 Юни 2020
И ако продължим да спазваме дистанция, дисциплина и съответно дезинфекция, защото, нито вирусът си е заминал, нито епидемията е минала, нито можем да кажем, че сме спокойни, а и никога не сме го казвали
Във Варна премиерът Бойко Борисов отчете, че въпреки нарастването на броя заболели, страната ни успява да се движи на границата на разумния риск. Той отново призова за отговорно поведение.

"И ако продължим да спазваме дистанция, дисциплина и съответно дезинфекция и внимаваме, защото ясно е, нито вирусът си е заминал, нито епидемията е минала, нито можем да кажем, че сме спокойни, а и никога не сме го казвали. Умоляваме хората да не си мислят, че това е приключило. Да, радостното е, че не е толкова свиреп в момента вирусът, много хора го прекарват сравнително леко, оздравяват, оздравелите са ни много повече, да пазим възрастните хора и хората със съпътстващи тежки заболявания".

Борисов беше категоричен, че кризата с коронавируса няма да повлияе на строителните дейности и ключовата за Северна България магистрала "Хемус" трябва да бъде готова през 2024 година.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.