Факти, Анализи, Коментари
   24 Октомври 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Спецпрокуратурата иззе още ценни артефакти от офисите на Васил Божков
2 Юни 2020
В профила си във Фейсбук, Божков, който е обвиняем за 18 престъпления, написа, че предметите са иззети още през февруари
Прокуратурата обяви, че е иззела от офиси на бизнесмена Васил Божков множество нови предмети, носещи белезите на културно-исторически ценности. В профила си във Фейсбук, Божков, който е обвиняем за 18 престъпления,  написа, че предметите са иззети още през февруари.

Какво отговориха от спецобвинението

От Специализираната прокуратура контрираха, че предметите - фрагменти, апликации, халки, фибули, върхове на копия, са иззети през последните дни.

"Процесуално- следствените действия в офиса на столичната улица "Московска" № 43 на намиращия се в Дубай хазартен бос продължават почти ежедневно", посочиха от спецобвинението.

В приземни помещения в сградата са намерени и иззети множество нови предмети, носещи признаците на културно-исторически ценности, които са с неизяснен произход и в нереставриран вид.

В прессъобщението на прокуратурата от тази сутрин се обръща внимание, че иззетите предмети са били съхранявани в пълно несъответствие с международните стандарти за опазването им.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.