Факти, Анализи, Коментари
   25 Януари 2022
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мая Монолова влиза в политиката
23 Май 2020
Това обяви самата тя на протест пред Министерски съвет
Председателят на Гражданската платформа „Изправи се. БГ" Мая Монолова обяви амбиции за влизане в политиката на следващите избори. Заявката тя направи на протест пред Министерски съвет, организиран съвместно с майките на деца с увреждания от инициативата „Системата ни убива". Манолова обяви 19 мерки за излизане от кризата, породена от заразата Covid-19.

Мерките са насочени към бързото възстановяване на работните места в следващите 19 месеца. Част от тях трябва да стимулират наемането на български сезонни работници, създаване на семейни стопанства и държавно предприятие за изкупуване на селскостопанската продукция от дребните производители.

Предлагат се и държавни чекове за услуги за грижа за децата, възрастни и със хора специални потребности; безплатни ясли и детски градини; подпомагане на самотните родители; преизчисляване на пенсиите, временно премахване на определени данъци; мораториум за 19 месеца на безконтролния ръст на цените на ток, парно, вода.

В плана на "Изправи се БГ" основата е да има работа за всеки, каза Мая Манолова и обясни, че програмата ѝ е на стойност 2,5 млрд. лв. и ще бъде обсъждана в следващите месеци:

"С тази програма ще се явим на избори. Ние, гражданите, ние ще станем първа политическа сила! Ние и сега сме сила, но ще го покажем на изборите. "Изправи се България" и тези там ще паднат!".

На протеста пред МС Манолова и събралите се поискаха оставката на правителството и посочиха, че обявените от него антикризисни мерки обслужват приближени до премиера.

Мая предлага заплатите и осигуровките на до 50% от персонала на малките фирми да бъдат поемани от държавата.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Annie Annie
24 May, 2020 | 02:31

Вземете парите си заем от нас.

Можете да получите паричния си заем от нас

За всички ваши нужди от заем от пари.
Ние предлагаме парични заеми на частни лица и търговски организации при лихва от 3%.
Ние предлагаме заеми до 800 000 000 долара.

Моля, свържете се с нас за повече информация.

Поща: financial.service.group01@gmail.com


Имейл: infos.kredit700@gmail.com

Whatsapp: +33 7 55 17 86 25


Благодаря ти


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2022 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.