Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Задържаха трима килъри
19 Май 2020
Разследва се организирана престъпна група, за която се предполага, че е свързана с едно от последните поръчкови убийства в София
Акция на Специализираната прокуратура и Столичната полиция е стартирала рано тази сутрин в района на кв. "Левски". На адрес в квартала се извършват претърсвания и изземвания. Разследва се организирана престъпна група, за която се предполага, че е свързана с едно от последните поръчкови убийства в София. Трима души са задържани, предаде БНР.

Работи се по разкриването на убийството на Станка Марангозова - бизнес дама, застреляна през октомври 2019 г. в София. До този момент това престъпление не беше разкрито.

Убийството беше извършено с особено жестокост. Жената беше намерена застреляна в лекия си автомобил. Смъртта й беше свързана със слухове за ДДС измами и твърдения, че е дължала пари на много хора и дори е измамила част от тях. Твърденията обаче не бяха доказани.

Всички данни, с които БНР разполага, са неофициални и идват от службите за сигурност. Оттам не изключват до края на деня да има и още задържани.

Станка Марангозова беше разстреляна през октомври миналата година пред блока си в кв. "Дружба". До тялото й беше открита роза, оставена като послание от убиеца.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.