Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко Борисов: От няколко дена умуваме с ген. Мутафчийски как хората да живеят с този вирус
3 Май 2020
Той разсея днес съмненията за конфликт между него и ръководителя на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски
Премиерът Бойко Борисов разсея днес съмненията за конфликт между него и ръководителя на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски, като изненадващо и двамата се появиха на днешния брифинг, който от вчера се провежда в нов формат, предаде БНР.

По думите му щабът не е бил разформирован, а продължава да работи. Всяка сутрин щабът е при мен горе в 7 ч., всяко нещо се обсъжда по стотици пъти и едва тогава слизат тук да говорят, каза министър председателят.

Борисов, заяви, че в 10 часа ще се проведе заседание на правителството и щаба, на което ще бъдат обсъдено разхлабване на мерките. По думите му няма индикации, че вирусът ще изчезне скоро.

„Точното, което от няколко дена го умуваме с Мутафчийски, е как, свиквайки да живеем с този вирус, с пазенето на хората – те да се предпазват, плюс нашите мерки, колкото може повече сектори да се отварят за нормален живот в условията на криза, на пандемия“, каза премиерът.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.