Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Четирима са вече обвиняемите за убийството на Милен Цветков
22 Април 2020
Освен 22 - годишният Кристиан Николов и майка му Десислава Пешева, към наказателна отговорност вече са привлечени и спътниците на Николов в автомобила
Четирима са вече обвиняемите  за тежката катастрофа на Великден, при която загина журналистът Милен Цветков. Освен 22 - годишният Кристиан Николов и майка му Десислава Пешева, към наказателна отговорност вече са привлечени и спътниците на Николов в автомобила, с който той предизвика пътния инцидент, съобщава БНР.

Очаква се по-късно днес Софийският градски съд да реши - ще остане ли Кристиан Николов за постоянно в ареста. Симона Цветкова, приятелка на Кристиан и Георги Иванов, син на депутата от ГЕРБ Любомир Иванов, са обвинени, защото са отказали да свидетелстват за обстоятелствата, довели до катастрофата в неделя. Симона Цветкова и Георги Иванов са освободени снощи от ареста срещу парични гаранции от по 10 000 лева.

За причиняването ѝ след употреба на наркотици е обвинението на 22-годишния Николов, а на майка му, защото му е разрешила да шофира в това състояние автомобил, собственост на фирмата ѝ. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.