Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Драматична ситуация по входовете на блокирана София
20 Април 2020
В последния почивен ден има масирани полицейски проверки, изнервени шофьори и колони от автомобили
Драматична ситуация по входовете на блокирана София, предава КРОСС. В последния почивен ден има масирани полицейски проверки, изнервени шофьори и колони от автомобили.

Десетки пък прекараха нощта на улицата, в очакване да се отвори транзитен прозорец. Над 60 000 автомобила са напуснали София през последните работни дни. Почти 17 000 са автомобилите, които са били допуснати да излязат от столицата през почивните дни.

Голямото завръщане в столицата за някои шофьори не се случи по план, въпреки че се опитаха да влязат още рано сутринта. Други пък се наложи да допълват данни в декларациите си на място. „Искат да попълня името на шефа ми и номера му. Пътувам за Германия, идвам от Димитровград. Попълнил съм ги, но искаха и името на шефа ми. Малко прекалено ми се струва, в Германия няма такова нещо", коментира един от шофьорите.

„Преди 15 дни пътувахме до Пазарджик. В момента мен ме допускат, а моята приятелка не я пускат, защото е с настоящ адрес. Казаха ми, че аз трябва да ида на работа, а нея да я оставя тук", посочи мъж опитал да влезе в София.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.