Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Глобиха Каракачанов с 300 лева
16 Април 2020
Той седнал да си почине на пейка в градинката пред Народния театър
Когато се вдигна патардията, се обадих на колегата ми Младен Маринов и го помолих да се направи проверка. Аз не съм седнал в тревните площи в парка, а на пейка. Това заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов пред Нова телевизия, коментирайки седенето му на пейка в градината пред Народния театър.

Градоустройствените планове и площадчето с плочките се оказа, че също се води част от парка. Днес ми е съставен акт за административно нарушение, ще си платя глобата от 300 лева, добави Каракачанов.

Имаме предложения за часови пояс, в който да се пуснат хората да се разхождат в парка или в планина. Надявам се това да бъде организирано. Например, предложението е сутрин от 7 до 11 ч. примерно да излизат възрастните хора, на обяд майките с деца, семействата, следобед след 16.30 примерно да излизат и хората, които се връщат от работа. Но ще видим какво ще се реши, добави Каракачанов. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.