Факти, Анализи, Коментари
   13 Август 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

14-дневна пълна карантина на с. Паничерево, Старозагорско
14 Април 2020
До тази мярка се стигна след като мъж с доказана коронавирус инфекция избяга от болницата в Стара Загора и се прибра в селото
Със заповед на здравния министър на територията на с. Паничерево, община Гурково, област Стара Загора, се въвеждат строги противоепидемични мерки, считано от 00 часа на 15.04.2020 г за срок от 14 дни. До тази мярка се стигна след като мъж с доказана коронавирус инфекция избяга от болницата в Стара Загора и се прибра в селото. 

В населеното място до момента са установени 5 случая на заразени с коронавирус, а други 9 са под карантина. 
Забранява се  влизането и излизането от с. Паничерево  на всички лица, пребиваващи на територията на населеното място. 

Лицата с постоянен или настоящ адрес в с. Паничерево,  които се намират извън населеното място, могат да се приберат по домовете си в срок до 20.00 часа на 15.04.2020 г.

Изключение от забраната се допуска само по отношение на служители на регионалните здравни инспекции, служители на органите на Министерство на вътрешните работи и медицински специалисти от центровете за спешна медицинска помощ или други лечебни заведения, фармацевти и помощник-фармацевти.

Хората от селото не могат да напускат домовете си, освен за снабдяване с хранителни и лекарствени продукти, услуги на банки или при необходимост от медицинска помощ.

Тези, които се нуждаят от медицинска помощ се свързват по телефона с общопрактикуващия си лекар или ако нямат такъв с Регионална здравна инспекция- Стара Загора, от където ще получат указания според случая.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.