Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Разследват Волен Сидеров към подбуждане към извършване на престъпление
13 Април 2020
Сидеров изтрещя и призова: Излезте масово на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски!
Районната прокуратура в София започна разследване за нарушаване на противоепидемиологичните мерки по повод изказването на лидера на Атака Волен Сидеров, става ясно от прессъобщение на институцията.

От държавното обвинение съобщават още, че досъдебното производство е за подбуждане към извършване на престъпление.

В телевизионно предаване, излъчено на 12 април 2020 г. Сидеров многократно призовава за нарушаване на заповед на министъра на здравеопазването във връзка с пандемията от новия коронавирус, се казва в съобщение от пресцентъра на прокуратурата.

Същите призиви са изпратени на средствата за масово осведомяване и под формата на прессъобщение със заглавие: „Излезте масово на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски!".

Разследването е възложено на разследващ полицай при СДВР-МВР.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
14 Apr, 2020 | 22:53

Когато дявола Йехова възпроизвежда себе си, ткслучва му се понякога странния творчески порив - да посегне и над себе си, че да е като Оня на Небето. Защото докато за Оня танца навън и свиването в една точка е все същото творчество, гледано от Поднебесието е припряно премятане на огромни товари насам натам и правене с време пространство наистина ефектни фокуси.Яхве никога не би забелязал, че Оня го ликвидира като го оставя да твори.
Бичът на 20 век, Прерията между Атлантика и Пацифика, населена с негри и мексиканци и бедни ирландци за успели в живота полицаи, че да охраняват от алчните тълпи огромния склад от бедни бели - поляци, италианци и всякакви румънци. Те са и тези които подържат невиждания конвеир на производство, даващ възможност азербайджано тюркския елит да владее света. За целта на този АТ елит, който и нищо не може да прави освен да притежава, което го урежда чрез закони създавани и провеждани от бялата прослойка, се налага да забрани творчеството, да забрани живите да се показват пред океана мъртви, както Оня на Небето му се перчи пред - създателя на този свят! Забрани творчеството, изкуството обяви за надстройка, полезна, утвърдена от Върховното Командване.
И Йехова се съсредоточи върху един екземпляр, отдал златните си години на преуспявала Америка, и сега тихо гаснещ в старчески дом. На стената в своята половина на стаята беше закачил две големи рамки, с резби и боядисани в златно. На едната беше той, пестеливо усмихнат, с костюм и връзка, все разни сини върху синкав фон, като лицето беше приятно кремаво, но пестеливо, без излишества. На другата, той с жена си, гледаща навъсено с две губещи се точки под веждите и със синя рокля, но приглушенко и на убит син фон с бежевка муцунка. Еднакво високи, а той и тук със синя връзка, пестеливо синичко, но връзката е дръзко широка, като на Септемврийче. Влязъл с тиха блага усмивчица в тези прекрасни времена когато беше млад, в най евтиния магазин за рамки и попитал плахо - коя рамка е най скъпа? Продавачът мигом оставил работата си и покрил с такава любезност тоз мил спомен, че екземпляра и след 50 години се просълзява. Казва се Соломон, но не е азербайджанотюрк - естествен стремеж в тази жалка страна където вместо добро и зло има изгодно и неизгодно е да се вредиш в голямото добрутро. Имаше и телевизор, рядкост в старческия дом, малко телевизорче положено точно по средата на шкафчето му. Никой не го е виждал да работи - той не обича празни забавления, а пък да се хаби и то за кефа на някои други - не иска и да го мисли. Понякога слиза в занималнята където има големи телевизори, и гледа до безсъзнание. Ако се случи когато се прибира да види че телевизора му свети, ще умре на място и творческия акт на Йехова ще е до тук, а има още много да иска да каже. Какво? Именно това - да може за изглежда че и той може.
Соломон прекарваше времето си главно в производство на лиги. Усещаше се понякога, както гледаше в синкавите снимки, че капва слюнка върху анцуга му, веднага се овладяваше и преглъщаше - никога не плюеше! Беше пълен с нещо като жилав храчлок, понякога ще издаде звуци сякаш го режат с трион по хранопровода, но не се изхрачваше! Веднъж си набави пластмасова чашка, и при пристъп на лиги, ги оставаше да си изтекат в чашката. Насъбра се доста, и реши в момент на особено вдъхновение да я използва да си лакира обувките. Лакираше с помощта на книжна салфетка - доставяше си от столовата, и корпуса и подметките. Изпитваше задоволство каквото Бетовен след като постави последната нота. А материал се трупаше безплатно?! Един ден, в творческа пъргавина, скочи и започна да мажи пода. Своя под - до средата на стаята, под снимките, телевизора и пред кревата му. С течение на времето, времето лети но той си стои, забеляза ужасното - като ходи по лакираното, остават стъпки и въобще лъскавината поевтинява?! След кратък размисъл завършващ с кимване, че просто е неизбежно, взе да ходи главно по територията на партньора си. Той сякаш е чакал, и му ритна чашата, а тя заля с лигоч чак до района с рамките. Дойдоха надзирателите и ги закараха където трябва. Преместиха го в друга стая, а на негово място докараха един объл негър. На другия ден Соломон, явно пречупен в живота, дойде да си вземе рамките и телевизора. Негъра вече беше хвърлил рамките през прозореца и пуснал телевизора. Соломон умря на място. Дойдоха санитарите, увиха го в един чаршаф и изпратиха в крематориума.
Йехова би искал да продължи, но не знае с какво.

муспи
13 Apr, 2020 | 20:46

Ако когато беше млад беше докаран на власт, сега щеше да има България. Късно е вече, - под 7 милиона, болшинството роми, турци и всякаква кал, и отгоре плуват като мазни петна в клоака евреи! Когато ножа е забит до кокал и някой каже - трябва да се извади, раната почисти и изпрати в болница, от всякъде ще последва ирония на тълпата - ти пък на какъв се правиш, Волен-болен, знаем кой ти плаща!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.