Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Дончев: Радев да следва собствената си препоръка - всички да се смирим и да си гледаме работата
7 Април 2020
Както е казал Гьоте - колко много се заблуждават хората, когато си мислят, че това, което са научили, са го и разбрали. Ако има ограничения тук, те не са парични
"Както е казал Гьоте - колко много се заблуждават хората, когато си мислят, че това, което са научили, са го и разбрали. Ако има ограничения тук, те не са парични. Единствените ограничения са от липсата на някои артикули на международния пазар. Аз съм горд с българския бизнес, че вместо да чакаме само на доставки, сме в състояние и да произведем. Щом други държави чакат на нашата помощ, това е достатъчно показателно", заяви вицепремиерът Томислав Дончев.

"Доколкото си спомням от скромния си опит във въоръжените сили, армейските команди "Кръгом", "Ходом марш" се подаваха от висшите към по-нисшите чинове с цел да извършват прости механични движения, без да осъзнават смисъла им. Не мисля, че в тази ситуация подобен режим е приложим. Първо, тук няма новобранци. Второ, не сме на занятия по стрелева подготовка. Трто, и да бяхме, не е ясно коя команда трябва да изпълняваме. Тази от Трети март, тази за сваляне на карантинните мероприятия от преди седмица, и всичко това ми прилича на един шарж от военните сили, където някой, с цел да унижи другия, му подава командата "Шашкай се в различни посоки". Само, че единственият персонален призив, който ще си позволя по отношение на господин президента, е да следва собствената си препоръка. Нека всички да се смирим и да си гледаме работата, защото обществото ни има нужда точно от това", каза той по отношение на изказването на президента Румен Радев за призива на депутатите да дари заплатата си.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.