Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
55 човека на съд заради нарушаване на карантината
21 Март 2020
Според главен комисар Христо Терзийски има и доста дела по отношение на разпространение на невярна информация, свързана със здравето на гражданите
55  досъдебни производства са образувани срещу лица за нарушаване на карантината са корона нируса в страната. Това  съобщи шефът на Главна дирекция "Национална полиция" /ГДНП/ главен комисар Христо Терзийски, съобщава БНР. 

По негови данни има образувани и немалко производства по отношение на разпространение на невярна информация, свързана със здравето на гражданите. 

Христо Терзийски посочи още, че продължава изграждането на КПП-та в страната и напомни, че в момента полицаите информират хората, за това, че движението трябва да бъде само по неотложност.  Почти на 100% изискванията за преминаване през КПП-та на изхода на областните градове се одобряват и разбират от хората и от пътуващите, каза той, след като инспектира пункт на входа на Кюстендил при с.Пиперков чифлик.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.