Факти, Анализи, Коментари
   18 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кметът на Перник заплаши със съд екоминистърът
21 Март 2020
Според Владимиров много е опасно на такъв висок пост да има толкова некомпетентен човек
Кметът на Перник Станислав Владимиров заплаши със съд екоминистърът Емил Димитров, ако не спре с лъжливите и опасни внушения. Според Владимиров много е опасно на такъв висок пост да има толкова некомпетентен човек. Три месеца след като пое министерството Емил Димитров не разбра кое е общинско дружество и кой за какво отговоря, каза Владимиров пред бТВ.

Ние няколко месеца сме изправени пред огромно изпитание. Този човек посети Перник веднъж, за да пуска нелепи шеги, после уж дошъл още веднъж, никой не разбрал, каза Владимиров.

Реалистично, ако природата продължава да е благосклонна и да има валежи, в края на пролетта водният режим може да отпадне, посочи кметът на Перник.

Миньорският град е на воден режим от 18 ноември миналата година, а от декември е в бедствено положение заради водната криза. Режимът беше облекчен буквално преди няколко дни. При тестването на пуска на вода от „Бели Искър” по новоизградения водопровод обаче съоръжението дефектира. По думите на Владимиров това е нормално и повредата е отстранена.

Уверението на фирмата изпълнител е, че от началото на седмицата Перник ще може да черпи вода през Мало Бучино. Перник ще мине на по-лек режим на водата. Уверението на ВиК дружеството е, че днес вода ще бъде пусната на перничани около 10 ч. Така ще бъде и в неделя.

БГНЕС припомня, че предишният министър, също от квотата на ВМРО, Нено Димов, вече трети месец е в ареста. Екоминистерството предизвика и една от най-големите кризи в страната ни с вноса на отпадъци от Италия. /БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.