Факти, Анализи, Коментари
   26 Септември 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Два нови случая на коронавирус у нас
10 Март 2020
Мъжът е постъпил вчера с обострена дихателна недостатъчност, а съпругата му е постъпила днес в тежко състояние, интубирана е в шокова зала
Има два нови случая на коронавирус и така установените в страната са вече общо шест. Това съобщи премиерът Бойко Борисов след участието си в извънреден Европейски съвет посветен на ситуацията с коронавируса, който се повреде посредством видеоконферентна връзка, съобщи БНР. 

Двамата, които са дали положителни проби за Ковид-19, са семейство - 66-годишна жена и мъж на 77 г. Те са настанени в „Пирогов“.

Мъжът е постъпил вчера с обострена дихателна недостатъчност, а съпругата му е постъпила днес в тежко състояние, интубирана е в шокова зала.

Няма данни да са пътували в чужбина, единствената оскъдна и засега непотвърдена информация е, че синът им е работел на „Илиянци“, съобщи от своя страна ръководителят на Националния щаб за коронавируса ген. Венцислав Мутафчийски. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.