Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тир със сръбска регистрация самокатастрофира в Кресненското дефиле
9 Март 2020
Пътният инцидент е станал в 02.40 часа в района на Кресненските ханове
Тир със сръбска регистрация самокатастрофира в нощта срещу понеделник на Е-79 в Кресненското дефиле. Водачът не е пострадал. Ремаркето на товарния автомобил виси над река Струма, а движението се осъществява в едната лента.

Пътният инцидент е станал в 02.40 часа в района на Кресненските ханове. Товарният автомобил се е движил в посока Кресна и ГКПП Кулата-Промахон. На дясна крива, поради мокра пътна настилка, влекачът се удря в десния скат. След това минава през насрещната лента и къса мантинелата.

При удара в нея влекачът се усуква и връща в насрещната лента. Ремаркето продължава пътя си и висва над реката. Водачът е излязъл, няма разпилян товар като при другите подобни произшествия в последно време в дефилето.

Движението се осъществява в лентата в посока Кресна и се регулира от Пътна полиция.

През светлата част на деня ще започне изтеглянето на катастрофиралия камион, което ще наложи спиране на трафика по най-натоварената пътна артерия в Югозапада.

На място са служителите на Районна пътна служба-Благоевград, шефът на Областно пътно управление инж. Иван Кунев, шефът на КАТ-Пътна полиция и служители на пътноподдържащата фирма./БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.