Факти, Анализи, Коментари
   11 Юли 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Заразените с коронавирус в България станаха 4
8 Март 2020
Единият нов случай е в Плевен е на 61-годишен мъж, а в Габрово - на жена от медицинския персонал, контактувала със заразената жена
Още две положителни проби за коронавируса има в България, след съобщените снощи два случай - на 27-годишен случай в Плевен и 75-годишна жена в Габрово. За всичките четири случая е доказана зараза с COVID 19, съобщава БНР.

Единият нов случай е в Плевен е на 61-годишен мъж, а в Габрово - на жена от медицинския персонал, контактувала с нея, съобщиха от Националния оперативен щаб след заседание при премиера Бойко Борисов.

При изследваните 24 проби от Плевен в болницата в отделението по белодробни болести се доказа втори положителен случай за коронавирус при мъж на 61 години, пациент с белодробно страдание в нетежка форма, съобщи д-р Тодор Кантарджиев.

Вторите изследвани материали са от Габрово – 46 проби. Положителна е пробата на 75-годишната жена. От изработените 76 проби има една проба на лице, което е медицински персонал – също жена.

Предвиждат се по-драстични мерки в областите Плевен и Габрово. Предвиждат се по-драстични ограничения, освен наложените във връзка с грипната епидемия, каза началникът на Военна болница ген. Венцислав Мутафчийски.

Във връзка със новите данни предстои извънредно заседание на правителството в 11 ч.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.