Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Отново акция на прокуратурата в Пловдивско
5 Март 2020
Разбита е престъпна организация, която се занимавала с производство и продажба на фалшиви документи
Свръхактивностите на прокуратурата в Пловдивско продължават. Според БНР повече от 10 души са задържани при мащабна операция с участието на ГДБОП и жандармерията в града на тепетата, съобщава КРОСС.

Разбита е престъпна организация, която се занимавала с производство и продажба на фалшиви документи - паспорти, лични карти, шофьорски книжки и дипломи.

Няколко кръстовища в града са блокирани от екипи на жандармерията. Извършват се претърсвания на автомобили и адреси, допълват от Националното радио.

Само в последните дни на февруари и първите на март държавното обвинение се зае с шефката на "Басейнова дирекция"-Пловдив Цветелина Кънева - при това на два пъти. След като бе задържана, пусната и отново прибрана, тя вече има две обвинения, а по едното е заедно с юрисконсулта на дружеството и местен общинар.

Също така Иван Гешев лично посети региона и обеща пълна проверка на приватизацията на Пловдивски панаир и Георги Гергов лично.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.