Факти, Анализи, Коментари
   31 Март 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

ТЕЦ "Бобов дол" спря да работи
21 Февруари 2020
Вероятно спирането на централата има връзка със задържането на директора на централата Емил Христов, което стана известно вчера
ТЕЦ "Бобов дол" е спрял работа към 5 часа тази сутрин, съобщи за Националното радио Васил Васев, кмет на Големо село, на чиято територия е централата.

Според него спирането вероятно има връзка със задържането на директора на централата Емил Христов, което стана известно вчера.

Дело за задържане на такова лице в Окръжната прокуратура в Кюстендил няма, каза окръжният прокурор Камелия Стефанова.

Информация по казуса се очаква днес от Районната прокуратура в Дупница, където вероятно ще бъде образувано досъдебно производство .

Според непотвърдена информация инж. Христов и друг от ръководителите на централната са задържани в Козлодуй, където били в командировка, а задържането е, защото препятствали проверка от екип на РИОСВ.

Инспекторите искри да проверят за замерващи устройства по комините.

Очаква се днес да прокуратурата да съобщи повече информация за причините за ареста на директора на ТЕЦ „Бобов дол“ Емил Христов, който от вчера е с мярка задържане под стража за 24 часа.

Христов оглавява ТЕЦ „Бобов дол“ от есента на 2014 година. Дотогава е бил главен енергетик на централата. Бил е и общински съветник - един мандат в Дупница.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.