Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Президентът: Снемам доверие от правителството!
4 Февруари 2020
На извънреден брифинг днес той отправи нови критики към управлението, което "не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в нашето общество"
Президентът Румен Радев обяви, че снема доверие от правителството. На извънреден брифинг днес той отправи нови критики към управлението, което "не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в нашето общество".

"Считано от днес, официално снемам доверие от правителството, което не действа в интерес на българските граждани и носи отговорност за острата криза в нашето общество", обяви президентът.

Той призова народа да се обедини зад неговата позиция:

"Скъпи сънародници, днес деленето не е между леви и десни, столица и провинция, а между порочната власт и милионите почтени бълагари. В борбата за отстояването на нашите права аз съм реодом с вас. Бъдещето на България е на свободна Европейска страна, в която гражданите не се страхуват от репресиите, а се оповават за закона и морала."


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.