Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ТИР блокира Кресненското дефиле - не минавайте оттам!
31 Януари 2020
Поради блокиране на предно ляво колело на влекача, тирът се е завъртял и се блъснал в отсрещен скат. По този начин е препречил напълно двете пътни ленти
Кресненското дефиле е затворено заради катастрофа, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура". Тир се е завъртял и блокирал главен път Е79, съобщава БГНЕС. Поради блокиране на предно ляво колело на влекача, тирът се е завъртял и се блъснал в отсрещен скат. По този начин е препречил напълно двете пътни ленти. Няма пострадали при инцидента.

Товарният камион е „Волво" с благоевградска регистрация, пътуващ за Чехия. Вчера шофьорът е предупредил собственика на фирмата, че има сериозен проблем с предното ляво колело на машината. Този курс е щял да бъде последен преди да се направи ремонт. Товарът се е разпилял на пътната настилка и двете платна са все още блокирани. Образували са се километрични задръствания и се очаква техника, с която тирът да бъде изтеглен, а движението възстановено.

Движението в двете посоки е ограничено. На мястото има полиция. Обходният маршрут е: Симитли-Разлог-Гоце Делчев-Попови ливади-Катунци- пътен възел "Генерал Тодоров" и обратно.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.