Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Прокуратурата е повдигнала 7 обвинения на Васил Божков - издирва го с Интерпол
29 Януари 2020
По-рано днес бизнесменът Васил Божков, в чийто офиси тази сутрин започна акция на полицията и прокуратурата, заяви, че е на разположение на институциите
Прокуратурата е повдигнала задочно 7 обвинения на собственика на „Нове холдинг“ Васил Божков, сред тях и за ръководство на организирана престъпна група.
Божков е обявен за международно издирване, съобщи главният прокурор Иван Гешев, предаде БНР.

По-рано днес бизнесменът Васил Божков, в чийто офиси тази сутрин започна акция на полицията и прокуратурата, заяви, че е на разположение на институциите.

„Никой не се е свързвал, никой не ме е издирвал“, каза пред БНР бизнесменът Васил Божков. По всяко време съм на разположение да се явя, каза той.

Във връзка с акцията в офиса на „Нове холдинг“ той заяви: Не мога да коментирам, защото не знам какво се случва. Нямам обяснение, нямам информация защо се случва.

Нова акция беше предприета днес и в Комисията по хазарта, като за разпит бяха отведени близо десет души, сред които и председателят на Комисията Александър Георгиев.

По-рано говорителят на главния прокурор Сийка Милева обяви, че действията на властите са продължение на проведената преди 10 дни в Комисията по хазарта акция по досъдебно производство, водено в специализираната прокуратура.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Гошо
29 Jan, 2020 | 19:06

Бреййй и не го погнаха. Ветко, Миньо, Баневи сега и Божков


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.