Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Протест пред парламента заради Наредба 18 на НАП
29 Януари 2020
Хотелиери и ресторантьори не отмениха събирането си пред Народното събрание, въпреки постигнатото снощи споразумение с Министерството на финансите за отлагане с 6 месеца
Протест пред парламента. Хотелиери и ресторантьори не отмениха събирането си пред Народното събрание, въпреки постигнатото снощи споразумение с Министерството на финансите.

Според него Наредбата за въвеждане на софтуерите за управление на продажбите се отлага с 6 месеца. Въпреки това пред Народното събрание протест все пак има. Хотелиери и ресторантьори искат намаляване на ДДС-то.

След срещата Владислав Горанов каза, че  при отлагането на Наредбата, която притеснява бранша, първите три месеца ще бъдат използвани за съвместна работа с експертите на съответните организации и  НАП. Това се прави с цел да се постигнат изясняваният неяснотите, за които претендира бизнеса.

Министърът на финансите обеща, че в следващите седмици ще бъдат проведени и срещи по отношение на режима за запечатване на търговските обекти.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.