Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Румен Радев: Аз съм убеден, че не съм вършил нещо нередно
28 Януари 2020
Това заяви президента в отговор на думите на главния прокурор, че питането до КС е свързано с казус по образувано досъдебно производство
„Аз съм убеден, че не съм вършил нещо нередно", заяви Румен Радев в отговор на думите на главния прокурор, че питането до КС е свързано с казус по образувано досъдебно производство, свързано с президента Радев.

„Нямам никакви идеи, а конкретни причини главният прокурор да повдигне въпроса за имунитета на държавния глава. Така че той трябва да обясни своите мотиви пред обществото.“, заяви още Радев.

Президентът отрече появилата се по-рано днес информация, че е търсил контакт с главния прокурор по темата с питането до КС.

„Оставям на вас да прецените защо точно в този момент главния прокурор внася това искане“, уточни Радев.
„Всеки момент очаквам КС, който откри дело да се ръководи от заложените в Конституцията принципи и ще следя за хода на това дело. От главния прокурор очаквам старание и в реалната борба с корупцията там, където тя има най-голяма хранителна среда – крупните обществени поръчки, а напоследък големи проекти и без обществени поръчки.“, заяви още Радев.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.