Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Верижна катастрофа с ... трамваи в София
23 Януари 2020
По първоначални данни е загинало момче, което пресичало релсите. В болнично заведение за преглед са откарани 10-има пътници от последната мотриса
Три трамвая се удариха в София. Инциднетът станал на бул. „Искърско шосе" в ж.к. "Дружба". Сигналът е подаден към 11.30 ч. в четвъртък, съобщава КРОСС.

По първоначални данни е загинало момче, което пресичало релсите. В болнично заведение за преглед са откарани 10-има пътници от последната мотриса, оплакали се от различни наранявания.

В момента на място се извършва оглед от столични полицейски екипи. Движението на трамваите в района временно е спряно.  По случая е образувано досъдебно производство, при което ще се установяват и причините за възникналия инцидент.

От пресцентъра на болница "Света Анна" съобщиха, че двама от пострадалите от верижна катастрофа са настанени при тях. Това са ватманът на едната мотриса - жена с порезна рана на главата. Тя е без опасност за живота. Другият пострадал е мъж с гръдна травма, без опасност за живота.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.