Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Консултативeн съвет по национална сигурност заради иранската криза
9 Януари 2020
Формулираната от държавния глава тема е „Възможни рискове и заплахи за националната сигурност в контекста на усложнената среда на сигурност в Близкия изток"
Започна Консултативният съвет по национална сигурност при президента Румен Радев, който той свика заради възникналата криза по оста САЩ - Иран, която нагнети напрежението в Близкия изток.

За да обсъдят ситуацията, на „Дондуков" 2 тази сутрин дойдоха премиерът Бойко Борисов, председателят на парламента Цвета Караянчева, вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, както и министрите на вътрешните работи и финансите Младен Маринов и Владислав Горанов.

При президента са още ръководителите на службите, председателят на Комисията по отбрана ген. Константин Попов и представители на всички парламентарно представени политически партии - лидерката на БСП Корнелия Нинова, лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, секретарят на ПГ на „Обединени патриоти" Юлиан Ангелов и депутатът от „Воля" Пламен Христов.

Формулираната от държавния глава тема е „Възможни рискове и заплахи за националната сигурност в контекста на усложнената среда на сигурност в Близкия изток".


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.