Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Фен на Ботев Пд бе пребит до смърт от гръцки фенове в Солун
6 Януари 2020
Случаят с убийството на 28-годишния българин днес е водеща новина в гръцките медии с коментари за "шок от агресия на футболните фенове"
Смъртта на 28-годишен българин в Солун шокира гръцките власти и се превърна във водеща новина за медиите в страната. Вече трима са арестуваните за инцидента с нападението на футболна агитка над български фенове. Следствието продължава. Очакват се обвинения за убийство.

Трима гърци са арестувани за инцидента с 28-годишния българин в Солун. Продължават да снемат показания от още 10 футболни фенове, които са присъствали на побоя над българите.

Двама от арестуваните гърци са все още с обвинения за хулиганство. Властите очакват заключението на лекарската експертиза, за да се установи дали смъртта на българина е настъпила от побоя или от удара на колата.

Третият арестуван е 26-годишна гъркиня, която е прегазила българина с колата си и не е останала на място, а се опитала да се скрие от властите.

Според сведения на очевидци българите с нищо не са предизвикали феновете на ПАОК. Около 20 души са участвали в побоя, въоръжени с бухалки и железни пръти. Инцидентът е заснет от охранителни камери.

Други двама българи, които са били ранени, са прегледани в болница в града и след това са изписани.

Българското външно министерство уточни, че засега се работи по версия, според която българите не са предизвикали агресия.

Случаят с убийството на младия българин днес е водеща новина в гръцките медии с коментари за "шок от агресия на футболните фенове".

Спортните клубове призовават за строги мерки срещу поведението на футболните хулигани. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

муспи
07 Jan, 2020 | 01:57

Не забравяйте че това са гърци, дивашко племе от африкански произход, заселило се в тракийски земи както сега диваците в Германия, обявено по късно от чи$утската вълна заляла Европа в играта й за световно господство, за люлка на цивилизацията, че и люлка на Християнството. Който е наблюдавал гърци отблизо, е забелязал дивашката им природа със силна смес на негърска кръв, невиждан егоизъм сравним само с еврейския и с еврейско стадно чувство.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.