Факти, Анализи, Коментари
   5 Юли 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Мая Манолова: Партиен проект няма да правя!
6 Ноември 2019
Манолова показа протоколи с нарушения - непопълнени графи, с мокър печат и подписи от комисията
Кандидатът за кмет на София Мая Манолова отрече да има планове за партия. "Знам, че има огромни страхове, партиен проект няма да правя", съобщи Манолова пред bTV. Тя уточни, че с ИК обмислят да инициират гражднска платформа, която да стъпи върху основните демокрични ценности. Запитана дали тази платформа ще прерасне в партия, Манолова отговори, че за това е рано да се говори.

Тя съобщи, че ще инициира форум за анализ на "порочните търговски практики и за конкретни мерки това повече да не се случва", визирайки купуването на гласове по време на изборите.

Манолова показа протоколи с нарушения - непопълнени графи, с мокър печат и подписи от комисията. Тя отново изтъкна, че при паралелното пребровяне на нейния ИК разликата със спечелилия кандидат Йорданка Фандъкова е била около 3%, а само ромският вот за Фандъкова е бил 2,9%.

ИК на Манолова е подала над 20 жалби за купуване на гласове, а в петък или понеделник ще подаде и жалба за касиране на изборите.

"Не може такива безобразия, такова безнаказано купуване на гласове и фалш, да остава без последстивя... Не очаках, че е възможно в София да се купуват гласове", коментира Манолова.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.