Факти, Анализи, Коментари
   28 Септември 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Тежка катастрофа край Благоевград - двама в кома
9 Септември 2019
Двама човека пострадаха тежко, в кома са, но състоянието им не позволява транспортиране до столична клиника
Двамата, пострадали при катастрофата на ГП Е-79 на влизане в Благоевград вчера преживяха нощта, но състоянието им остава тежко, в кома са, не позволява транспортиране до столична клиника.

Снощи около 17.20 ч. пикап "Ситроен" на Община Благоевград катастрофира на влизане в града откъм м. Антените. Автомобилът се блъсна в разделящата двете платна гъвкава ограда, прелетя над нея и след удар в стълб на осветлението падна в платното за Дупница. При удара в стълба от автомобил изхвръкват между двете мантинели 47-годишният И.Ч., служител на приюта за кучета, намиращ се между селата Покровник и Мощанец.

С него пътува 48-годишната Е.М., тя е с тежка травма на главата и ръка; мъжът е с политравма, включително пробити от счупени ребра и двата бели дроба.

И двамата са в реанимация с опасност за живота.

Мъжът лъхал на алкохол, в пикапа са открити празна бутилка от спиртно питие, разследващият катастрофата следовател е наредил и на двамата в автомобила да се вземат кръвни проби, има съмнения кой е управлявал ситроена, тъй като и двамата са открити извън него.

Миналата година от „Четири лапи" подадоха сигнал, че автомобилът със същия регистрационен номер като катастрофиралия вчера, е пуснал 17 кучета в района на Стара Кресна. Отдавна съществуват съмнения, че вместо да ги настаняват в приюта, безстопанствените кучета в Благоевград се улавят и пускат в съседни общини./БГНЕС


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.