Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Йорданка Фандъкова се кандидатира за трети мандат
2 Септември 2019
Фандъкова определи три ключови приоритета, за които ще работи, ако бъде преизбрана на предстоящите на 27 октомври местни избори
Йорданка Фандъкова обяви днес, че ще се кандидатира за нов мандат като кмет на София, съобщи БНР. Кандидатурата й беше утвърдена днес от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Фандъкова определи трите ключови приоритета, за които ще работи, ако бъде преизбрана на предстоящите на 27 октомври местни избори. Те са повече работа в кварталите на столицата, развиването на София като „зелен град“ и дигитализацията.

"Решението ми в никакъв случай не е спонтанно. То се основава на чувството ми за отговорност към голямото доверие, което получавам през всичките тези години за промяната на града. Обратното според мен би означавало предателство към това доверие, към усилията за промяна", заяви Йорданка Фандъкова при инспекция на строителството на третия лъч на софийското метро.

Тунелът на третия лъч на софийското метро между бъдещите станции „Орлов мост“ и „България“ е готов,  обяви Йорданка Фандъкова:

"Напълно завършен пет километра релсов път. Очаквам втората половина на месец септември да бъде завършен напълно осем километра от ресловия път. Това е първият етап на строителството на третата линия на метрото от "Владимир Вазов" до Красно село".


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.