Факти, Анализи, Коментари
   29 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Депутатите излизат в 34-дневна ваканция
31 Юли 2019
В края на парламентарния сезон някои депутати вече имат свои внесени и приети законопроекти, които определят като своя гордост
Последни работни минути за депутатите преди лятната ваканция. Тази година тя ще продължи 34 дни. В края на парламентарния сезон някои депутати вече имат свои внесени и приети законопроекти, които определят като своя гордост. В същото време други пък обявиха, че вече са готови са лятната ваканция, съобщава КРОСС.

„Изминалият сезон е успешен предвид представянето ни на изборите и предвид парламентарната ни работа. Показахме несъстоятелността на проекта „Обединени патриоти". Аз почивам всяка година в България, в село Резово със семейството ми", обясни депутатът от ДПС Йордан Цонев.

„Равносметката ми е положителна. Успяхме да прокараме два много важни закона - Законът за устройство на територията, в който регламентирахме новия ред за поставяне на преместваеми обекти. Има оздравяване на коалицията на „Обединени патриоти", освободени са хората, които непрекъснато пречеха и разрушаваха коалиционното единство от една страна, а от друга страна - не идваха на работа. Българското море е най-хубавото, най-приятното и най-красивото място, където човек може да почива през лятото", каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

„Все още рекапитулацията за това колко приети законопроекти имаме, изслушвания и какъв бил обемът на парламентарния контрол не сме правили, защото последният пленарен ден е в ход. Нашите колеги от „Обединени патриоти" са ярки индивидуалности и често техните спорове се пренасят в публичното пространство, но вярвам, че те са отговорни и ще намерят сили да решат проблемите помежду си. Следващите седмици ще работя като общопрактикуващ лекар в Смолян", каза Даниела Дариткова от ГЕРБ.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.