Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ДПС върнаха надвзетите партийни субсидии
27 Юни 2019
Това е станало днес в отговор на получено вчера писмо от Министерство на финансите
От ДПС са превели в държавния бюджет надвзетите средства от партийни субсидии. Това обяви пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ. Той информира, че това е станало днес в отговор на получено вчера писмо от Министерство на финансите, предаде БТА.

Относно готвените консултации за партийните субсидии депутатът Делян Пеевски коментира, че парламентарната процедура е изчерпана, тъй като промените в Закона за бюджета са минали на второ четене в ресорната комисия и уточни, че субсидията е един лев. "Разговорите с управляващата партия приключиха, ако те не си държат на думата - техен проблем. Оставаме да видим какво ще направят те. ДПС винаги прави каквото казва - да видим ГЕРБ", коментира още Пеевски.

Мустафа Карадайъ допълни, че няма други предложения, постъпили в сроковете между първо и второ четене и няма какво да обсъждат. От ДПС отново припомниха, че тяхното предложение е за нула лева субсидия и отворен модел на финансиране на политическите партии.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.