Факти, Анализи, Коментари
   2 Юли 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Малък самолет се е разби до Ихтиман - двама загинаха
26 Май 2019
По първоначални данни след набрана височина, самолетът изпада в свредел, пада и се самозапалва
Днес преди обед малък самолет се е разби на запад от Ихтиман посока Черньово,където има летище за наемане на самолет. В 11.32 е получен сигнал, че самолет е паднал и се е запалил. Вяра Лозанова и Иван Костадинов са загиналите в самолетната катастрофа край Ихтиман. 

Веднага към мястото са се отправили екипи на Спешна помощ от Ихтиман и Костенец. На място са открити обгорелите тела на мъж и жена. Мъжът е пилотирал самолета, а жената е била спътничка, съобщава trafficnews.bg.

По първоначални данни след набрана височина, самолетът изпада в свредел, пада и се самозапалва.

Вяра Лозанова е механик в 24-та Авиационна база - Крумово. Тя е един от любимите членове на екипа на авиобазата. Макар и жена в тази типично мъжка професия, казват, че е сред най-добрите специалисти на Кугър, Ми-17 и Ми-24.

Дамата прекарва много време и на летището край Белозем, тъй като е и пилот от леката авиация. Нейни приятели твърдят, че е увлякла десетки последователи, показвайки им свободата, която дава летенето.

Иван Костадинов, който е пилотирал самолета, е инженер - конструктор във фирма "Иновас", която се занимава с производство на оборудване от пяна. Летенето е неговата страст, а той оглавява Сдружението на аероклубовете в страната.

Костадинов и Лозанова са споделяли общата си страст и често са летели заедно, показват снимки в публичните им профили в социалната мрежа.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.